Атака по Дніпропетровщині: стало відомо, скільки збила ППО повітряних цілей ворога

Читать на русском
Вночі в області було гучно від вибухів. Ворог масовано атакував Дніпропетровщину. Наразі відомо про 8 постраждалих, серед них двоє - діти.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Війська країни-агресора вночі атакували Дніпропетровщину. Сили ППО знищили дев'ять крилатих ракет і три безпілотники.

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомляє у Телеграмі.

«Вночі в області було гучно від вибухів. Ворог масовано атакував Дніпропетровщину. За попередніми даними, 9 крилатих ракет і 3 безпілотники захисники з ПвК «Схід» збили», - зазначив він.

Згідно зі словами Лисака, зафіксовано влучання ракет у Дніпрі в приватний сектор.

«На зараз відомо про 8 постраждалих, серед них двоє - діти. Хлопці 9 та 16 років. Четверо людей госпіталізовані. Сталася пожежа, яку рятувальники вже загасили. Вщент знищені 4 приватні будинки. Ще 25 - пошкоджені. Побиті 5 господарських споруд. Понівечені майже два десятки авто та газогін», - уточнив він.

Ще один «прильот», за словами Лисака, по інфраструктурному об'єкту. Там також є руйнування. Інформація уточнюється.

«Кілька разів агресор обстріляв й Нікопольщину з важкої артилерії. Під ударом - Марганецька громада і Нікополь. У місті побиті 2 приватні будинки. Минулося без жертв», - підсумував він.

Нагадаємо, що у ніч на суботу, 24 червня, росіяни атакували Дніпро. Ворожий удар припав на приватний сектор, внаслідок чого було зруйновано житлові будинки, є постраждалі.

Вночі 24 червня в Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. У Повітряних силах заявили про загрозу повітряних атак противника із застосуванням ударних дронів та ракет. Також повідомлялося, що під час повітряної тривоги у Києві, Харкові та Дніпрі пролунали вибухи.

У Києві уламки ракети потрапили у верхні поверхи багатоповерхівки, загинули люди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: