Загарбники додатково замінували Запорізьку АЕС – Буданов

Читать на русском
Російські окупанти додатково замінували Запорізьку атомну електростанцію, зокрема ставок-охолоджувач.
Укрінформ

Російські окупанти додатково замінували Запорізьку атомну електростанцію, зокрема ставок-охолоджувач.

Про це повідомив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов в етері телемарафону.

Каховська ГЕС та Запорізька АЕС: небезпечні ознаки підготовки росії до терактуЯкими були ознаки підготовки теракту на Каховській гідроелектростанції і чи є аналогічна загроза Запорізькій АЕС.

Війська російської федерації знищили греблю Каховської ГЕС, чим зруйнували доступ води до охолоджувачів на ЗАЕС. Та сьогодні, 20 червня, стало відомо, що росіяни також додатково замінували ставок-охолоджувач. За словами Буданова, якщо його виведуть з ладу, то з великою ймовірністю будуть значні проблеми.

«Найстрашніше, це те, що ЗАЕС була додатково замінована. І найстрашніше, що був замінований охолоджувач. Якщо вони виведуть його з ладу, то велика ймовірність, що будуть значні проблеми», – заявив він.

Нагадаємо, після підриву дамби Каховської гідроелектростанції МАГАТЕ вирішило посилити свою присутність на Запорізькій АЕС через можливі небезпечні наслідки.

«Слово і діло» проаналізувало, що могло свідчити про незворотність руйнування Каховської ГЕС і які з цих тривожних ознак ми вже бачили на ЗАЕС.

Нещодавно президент Володимир Зеленський також заявив, що російська окупаційна армія хоче підірвати Запорізьку атомну електростанцію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: