Загарбники зазнають найбільших втрат з часів піку битви за Бахмут – британська розвідка

Читать на русском
Українські захисники продовжують свій наступ на фронті. Тим часом російська армія зазнає найбільших втрат з часів піку битви за Бахмут.
Укрінформ

Українські захисники продовжують свій наступ на фронті. Тим часом російська армія зазнає найбільших втрат з часів піку битви за Бахмут.

Про це повідомляє британська розвідка.

Останніми днями на фронті тривають важкі бої. Найбільш інтенсивні зіткнення зосереджені у Запорізькій області, на заході Донецької області та навколо Бахмута. Україна продовжує вести наступальні операції на всіх напрямках та уже досягла успіхів, завдавши великих втрат росіянам.

«На півдні російські війська часто проводять відносно ефективні оборонні операції. Обидві сторони зазнають значних втрат, при чому втрати росіян, ймовірно, є найвищими з часів піку битви за Бахмут у березні», – додають розвідники.

Нагадаємо, за минулу добу, 17 червня, українські захисники вдарили по 16 районах зосередження ворога. На фронті відбулося 26 бойових зіткнень. У Генштабі повідомляли, що на тимчасово захоплених територіях Луганської області російські дезертири тікають з фронту.

Додамо, вчора українські воїни ліквідували ще 650 окупантів. З початку повномасштабного вторгнення рф втратила близько 219 820 своїх бійців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: