Кількість загиблих внаслідок атаки на Кривий Ріг знову зросла (оновлено)

Читать на русском
У лікарні помер один із поранених внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу. Жертв уже 12.
Фото: Telegram/Сергій Лисак

Кількість жертв ракетної атаки на Кривий Ріг зросла до 12 осіб – у лікарні помер один із постраждалих.

Про це повідомив голова військової адміністрації міста Олександр Вілкул.

Ракетний удар по Одесі: загинуло 3 людей, багато пораненихВ Одесі внаслідок атаки пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування, магазини та частково зруйновано склад однієї з торгових мереж. Відомо про трьох загиблих.

«Сьогодні у нашому місті День жалоби за загиблими внаслідок вчорашнього терористичного ракетного удару. На жаль, жертв уже 12 – вночі від отриманих опіків, несумісних із життям, помер 67-річний чоловік. Вічна пам'ять загиблим», – написав він.

Голова Дніпропетровської ОВА уточнив, що постраждали внаслідок атаки 38 людей. В лікарнях залишаються 11 поранених, 9 – важкі.

Вілкул додав, що у місті продовжуються роботи з ліквідації наслідків удару. Уся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи міста працюють стабільно.

Нагадаємо, минулої ночі окупанти атакували Кривий Ріг ракетами, вони поцілили по кількох мирних об'єктах у різних частинах міста, зокрема у п'ятиповерховий житловий будинок та продуктовий склад. Вчора було відомо про 11 загиблих та понад 30 поранених.

Як зазначив президент Володимир Зеленський, в одній із ракет, яка вдарила по місту, було близько 50 іноземних компонентів. Відбулася зустріч представників України з дипломатами відповідних країн – їм передали список компаній, які постачають росії компоненти для терактів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: