Сили ППО збили вночі 12 повітряних цілей, у тому числі 3 «Калібра»

Читать на русском
Сили протиповітряної оборони вночі збили 3 крилаті ракети Калібр та 9 іранських дронів-камікадзе.
Фото: Радіо Свобода

У ніч на 14 червня російські війська завдали ударів по військових та інфраструктурних об'єктах України крилатими ракетами повітряного та морського базування, а також іранськими дронами.

Подробиці атаки розповіли у Повітряних силах ЗСУ.

З якою частотою та інтенсивністю росія завдає масованих ударів по УкраїніРосія повернулася до практики регулярних масованих обстрілів України. Частота та інтенсивність атак із жовтня – на інфографіці.

З акваторії Чорного моря окупанти вдарили чотирма крилатими ракетами «Калібр» у напрямку Одеської області: три ракети були збиті, одна – влучила в цивільний об'єкт.

Також росіяни зі східного узбережжя Азовського моря атакували 10 іранськими ударними дронами на південно-східному напрямку – 9 «шахедів» було збито.

З Ростовської області окупанти завдали удару по Донбасу 6 крилатими ракетами повітряного базування Х-22 з 4-х далеких бомбардувальників Ту-22М3.

Нагадаємо, під удар цієї ночі потрапила Одеса. У центрі міста пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування, магазини, а також склад однієї з торгових мереж. Відомо про 3 загиблих та 13 поранених.

На інфографіці «Слово і діло» – динаміка знищення іранських дронів в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: