ЗСУ частково залишили росіян без зв’язку на Сватівсько-Куп’янському напрямку

Читать на русском
Українські військові за допомогою армії дронів залишили російських окупантів без зв’язку на Сватівсько-Куп’янському напрямку.
Getty Image

Українські військові за допомогою армії дронів залишили російських окупантів без зв’язку на Сватівсько-Куп’янському напрямку.

Про це повідомляє віцепрем’єр, міністр з цифрової трансформації Михайло Федоров.

За його словами, бійці ударної роти БПЛА 92 ОМБр виявили систему супутникового зв’язку окупантів на Сватівсько-Куп’янському напрямку та знищили її.

«Під час розвідки бійці ударної роти БПЛА 92 ОМБр виявили систему супутникового зв’язку окупантів - 2 Антени VSAT. Вони дозволяли росіянам оперативно обмінюватися інформацією. Тепер це в минулому», – йдеться в повідомленні.

Федорова додав, що влучним пострілом Mavic, який придбали за кошти UNITED24, перетворив супутники росіян на купку мотлоху.

Нагадаємо, за останню добу росіяни втратили в Україні ще 540 осіб, 5 танків, 5 бойових броньованих машин, 10 артилерійських систем, 7 безпілотників, 11 одиниць автомобільної та спеціальної техніки.

Також писали, що за інформацією Генштабу, протягом останнього тижня на Бахмутському напрямку російські загарбники зазнають значних втрат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: