Росіяни за добу чотири рази обстріляли прикордоння Сумщини та Чернігівщини

Читать на русском
Російські війська в неділю, 4 червня, чотири рази обстріляли з мінометів і артилерії прикордонні території Сумської та Чернігівської областей.
Ілюстративне фото

Російські окупаційні війська в неділю, 4 червня, чотири рази обстріляли з мінометів і артилерії прикордонні території Сумської та Чернігівської областей.

Про це оперативне командування «Північ» повідомило в Телеграмі.

Зазначається, що із 07:00 до 07:20 у районі села Карповичі відбулися 15 влучань, імовірно, з мінометів 120-міліметрового калібру.

З 11:00 до 12:05 зафіксовані 28 влучань, імовірно, зі ствольної артилерії по селищу Зноб-Новрогодське.

З 14:10 до 14:20 у районі села Бруски загарбники здійснили три влучання, імовірно, з міномета 120-міліметрового калібру. З 15:10 до 15:30 у районі цього ж населеного пункту сталися ще шість влучань, імовірно, з такої ж зброї.

Як зазначається, інформація про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури у жодному з випадків не надходила.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 2 червня, російські окупаційні війська завдали авіаудару керованими бомбами по селищу в Харківській області. Є загиблі.

Також вночі та вранці в неділю, 4 червня, російські війська атакували Сумську область із мінометів, гранатометів та безпілотників-камікадзе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: