Російські війська атакували Сумщину дронами-камікадзе, є руйнування

Читать на русском
Вночі та вранці в неділю, 4 червня, російські війська атакували Сумську область із мінометів, гранатометів та безпілотників-камікадзе.
Укрінформ

Вночі та вранці в неділю, 4 червня, російські війська атакували Сумську область із мінометів, гранатометів та безпілотників-камікадзе.

Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація у Telegram.

Зазначають, що вночі та вранці в неділю, 4 червня, в області було зафіксовано 54 вибухи. Для атаки росіяни використали міномети, гранатомети та безпілотники.

У Середино-Будській громаді зафіксували мінометний обстріл та один вибух ударним дроном. Пошкоджено будівлю агрофірми, приміщення майстерні та два приватні автомобілі. У Миколаївській громаді був обстріл ударними БПЛА типу «Шахед»(4 вибухи), унаслідок чого пошкоджені нежитлові приміщення. Також був обстріл громади з РСЗВ, під час якого було чути 13 вибухів.

У Шосткинській громаді росіяни тричі здійснили обстріл дронами, унаслідок чого пошкоджено територію міського парку. В той час як у Свеській громаді росіяни скинули одну міну, у Краснопільській громаді зафіксовано гранатометний обстріл – 20 вибухів. Юнаківська громада зазнала обстрілу із мінометів, прилетіло 6 мін.

Російські війська також вночі атакували оперативний аеродром біля Кропивницького. Туди влучили дві ракети ворога.

Нагадаємо, загалом противник запустив по Україні п'ять іранських БПЛА і шість ракет повітряного базування Х-101/Х-555. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил знищено чотири крилаті ракети та три ударні дрони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: