Окупанти обстріляли багатоповерхівку у селі під Запоріжжям, є загиблі та поранені

Читать на русском
Сьогодні, 2 червня, російські війська обстріляли багатоповерховий будинок у селищі Комишуваха, що в Запорізькому районі.
Getty Image

Сьогодні, 2 червня, російські війська обстріляли багатоповерховий будинок у селищі Комишуваха, що в Запорізькому районі.

Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Юрій Малашко у Telegram.

У п’ятницю, 2 червня, ворог атакував багатоповерховий будинок у селищі Комишуваха, що в Запорізькому районі. Внаслідок обстрілу загинули двоє людей, ще четверо мирних мешканців отримали поранення.

«Ворог атакував багатоповерховий будинок у селищі. Мінно-вибухові травми отримали жінки 41, 84 та 87 років, а також 21-річний чоловік. Постраждалих оперативно доставили в медичний заклад», – йдеться в повідомленні Малашко.

Голова ОВА також зазначив, що жертвами атаки стали жінки 44 та 77 років.

Нагадаємо, у ніч на 2 червня російські війська знову атакували Україну дронами-камікадзе та крилатими ракетами. Але атака завершилася невдачею для ворога та черговим успіхом ППО.

У Київській області внаслідок падіння уламків постраждали двоє людей, пошкоджено приватні будинки та автомобілі. У столиці уламки ракет впали у Дарницькому та Подільському районах, ніхто не постраждав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: