У Мелітополі пролунав потужний вибух, є загиблий – мер

Читать на русском
Сьогодні, 4 червня, стався гучний вибух у тимчасово окупованому місті. Місцеві Телеграм-канали пишуть про вибух в південній частині міста, після вибуху видніється чорний дим.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Мер окупованого Мелітополя Іван Федоров повідомив, що сьогодні, 4 червня, стався гучний вибух у тимчасово окупованому місті.

Про це керівник міста написав у Telegram, а також про це повідомляє видання «РИА Мелитополь».

Як зазначається, наразі подробці залишаються невідомими. Влада окупованого міста з'ясовує деталі.

Місцеві Телеграм-канали пишуть про вибух в південній частині міста, після вибуху видніється чорний дим.

При цьому, відомо, що у тимчасово окупованому Мелітопольському районі Запорізької області російські військові на БТР зіштовхнулися з мікроавтобусом. Одна людина загинула.

«На прикладі цього тижня - сталося більше ніж 5 аварій, які спричинили російські військові лише на території окупованого Мелітополя», - сказав Федоров.

Водночас, керівник міста додав, що вчора на повороті до села Зразкове з траси Мелітополь-Запоріжжя ворожий БТР врізався в цивільний мікроавтобус. Один із пасажирів помер на місці.

У своєму дописі в Телеграмі мер зазначив, що 2 червня у Мелітополі на перетині проспекту Богдана Хмельницького та вулиці Бєлякова військовий КАМАЗ протаранив цивільну автівку. Вчора у районі мосту на Новий Мелітополь військовий УАЗ не впорався з керуванням і влетів у бордюр.

Нагадаємо, що росіяни змушують мешканців окупованої частини Запорізької області проходити всі кола беззаконня.

Також повідомляли, що окупанти продовжують перетворювати тимчасово окупований Енергодар Запорізької області на військово-логістичну базу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: