У кафе окупованого Мелітополя дівчина зірвала прапор рф, загарбники погрожують їй в’язницею

Читать на русском
В тимчасово окупованому Мелітополі 14 травня дівчина зірвала російський триколор. Після цього її змусили просити вибачення.
Фото DW

В тимчасово окупованому Мелітополі 14 травня дівчина зірвала російський триколор. Після цього її змусили просити вибачення.

Про це повідомляє міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Відомо, що російський триколор висів в одному з кафе захопленого Мелітополя, що у Запорізькій області. Проте це не влаштувало містянку, яка вирішила зірвати прапор зі стіни. Наразі відомо, що російські військові змусили дівчину просити вибачення на камеру та погрожують їй в’язницею.

«Прапор країни-агресора мешканка міста зірвала в приміщенні одного з кафе. Посібники окупантів передали запис з відеокамер «куди треба». Дівчину вже змусили вибачатись на камеру та погрожують тюрмою», – пише Федоров.

Він додав, що це не перший випадок, коли люди в окупації демонструють своє ставлення до символіки країни-окупанта.

Нагадаємо, нещодавно в окупованому Мелітополі підірвали високопоставленого колаборанта.

Додамо, на тимчасово окупованій території Запорізької області ворог захопив всі підприємства. Відтепер 90% з них не працюють. Наразі росіяни готують до «евакуації» з міста-супутника Запорізької атомної електростанції близько 3100 людей. Тим часом на захоплених територіях області ворог припинив поставки пального та зачинив відділ поліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: