«Вагнерівці» остаточно ще не залишили Бахмут – Маляр

Читать на русском
У Бахмуті Донецької області ситуація  станом на суботу, 3 червня, залишаються умовно стабільною.
facebook.com ganna maliar

У Бахмуті Донецької області ситуація станом на суботу, 3 червня, залишаються умовно стабільною.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в Telegram.

За її словами, росіяни продовжують зосереджувати основні зусилля на сході з метою вийти на кордони Донецької та Луганської областей. У місті Бахмут ситуація залишається умовно стабільною.

«Ми контролюємо південно-західні околиці міста. «Вагнерівці» остаточно ще не залишили місто. Здійснюють інструкторську роботу з прибувшими загонами регулярної армії», – зазначила Маляр.

Маляр повідомила, що декілька місяців поспіль ворог наступав на сході на чотирьох напрямках, зокрема Авдіївському, Мар’їнському, Лиманському та Бахмутському. Однак пізніше почав періодично активізовуватись ще на Шахтарському та Куп‘янському напрямках. Проте завдяки роботі українських військових, вийти за цей час на кордони Донецької та Луганської областей окупантам так і не вдалось.

Також повідомляли, що на Бахмутському напрямку збільшилась кількість артилерійських та авіаційних ударів росіян по позиціях українських захисників.

Раніше писали, що російська федерація проводить ротацію на Бахмутському напрямку і змінює «вагнерівців» на підрозділи, які вже зазнали великих втрат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: