Петиція з вимогою звільнення міністра культури набрала необхідну кількість голосів

Читать на русском
У п’ятницю, 2 червня, петиція про звільнення Олександра Ткаченка з посади міністра культури України набрала необхідних 25 тис. голосів.  Тепер її має розглянути прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
Telekritika

У п’ятницю, 2 червня, петиція про звільнення Олександра Ткаченка з посади міністра культури України набрала необхідних 25 тис. голосів. Тепер її має розглянути прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Збір підписів відбувався на сайті електронних петицій до Кабінету Міністрів України.

Петиції до Зеленського: які питання найбільше турбують українців під час війниЗ початку війни 81 петиція на сайті президента набрала потрібні для розгляду голоси. Найбільше українців хвилюють теми нагородження захисників, обороноздатності та міждержавних відносин.

Автор петиції Юрій Шиян. У документі він просить прем'єр-міністра України здійснити подання до Верховної Ради про звільнення з посади міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка, адже той неналежно виконує свої посадові обов'язки.

Автор петиції вважає, що на своєму посту Ткаченко спричинив стагнацію в культурній сфері.

«Недотриманням слова привселюдно осквернив пам'ять всіх загиблих Героїв України та проявив крайню зневагу до них, до бійців, до тих, хто зараз віддає своє життя. Народ обурений політикою пана Ткаченка», – йдеться в документі.

Збір підписів розпочали 7 березня.

Відзначимо, Олександр Ткаченко очолює Міністерство культури й інформаційної політики України від червня 2020 року.

Нагадаємо, минулого місяця президент України Володимир Зеленський розглянув петицію про зареєстровані партнерства, яка набрала 25 тисяч голосів.

Також писали, що петиція з закликом започаткувати День вшанування захисників Маріуполя набрала 25,5 тисяч голосів. На це пішло два дні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: