Найближчий соратник Пушиліна отримав підозру, раніше він працював у податковій Києва

Читать на русском
Олексій Ніконоров, який очолює «адміністрацію» ватажка терористичної організації «днр» Пушиліна отримав підозру.
Фото: «ДАН»

Олексій Ніконоров, який очолює «адміністрацію» ватажка терористичної організації «днр» Пушиліна отримав підозру.

Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Зазначається, що Ніконоров є колишнім старшим оперуповноважений Державної податкової інспекції у Голосіївському районі Києва.

«У 2014 році посадовець самовільно залишив місце служби і незаконно перейшов на тимчасово окуповану частину Донецької області. Там він приєднався до лав незаконних збройних формувань і згодом увійшов до найближчого оточення терориста Пушиліна», – йдеться у повідомленні.

В Службі безпеки кажуть, що саме за його протекцією Ніконоров обіймав керівні «посади» в «апараті народної ради днр», а з грудня 2018 року очолив «адміністрацію» ватажка квазідержавного утворення.

«З початку повномасштабного вторгнення зрадник бере безпосередню участь у виконанні вказівок москви щодо поширення кремлівського режиму у тимчасово захоплених районах Донеччини», – додали у відомстві.

Наразі йому повідомили про підозру у державній зраді.

«Він переховується від правосуддя на тимчасово захопленій території на сході України. Тривають комплексні заходи для притягнення зрадника до відповідальності. Зловмиснику загрожує довічне ув’язнення», – підсумували в СБУ.

Раніше Служба безпеки України оголосила підозру чотирьом поплічникам ворога, серед яких – посадовці «МНС рф» та колишня працівниця Міністерства юстиції.

А у Полтаві спецслужби затримали лідера фейкового «народовладдя», який закликав до захоплення урядових установ України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: