Криміналітет з рф масово переїжджає на окуповані території: в ЦНС назвали причину

Читать на русском
Окупаційна поліція не може виконувати правоохоронних функцій. А за невеликий хабар місцеві поліцейські заплющують очі на створення нових кримінальних осередків у тимчасово окупованих містах.
Фото: zv.zp.ua

Багато російських кримінальників, які перебувають у розшуку в росії, переїхали на тимчасово окуповані території України.

Про це повідомила пресслужба Центру національного спротиву.

Рф перестала платити зарплату співробітникам окупаційних адміністрацій – ЦНСУ ЦНС зазначають, що блокування коштів відбувається на рівні рішення у Москві. Росіяни вирішили не платити зарплати своїм адміністраціям через розвиток ситуації на фронті.

Зазначається, що російський криміналітет їде на тимчасово окуповані території через те, що місцева «влада» не здатна забезпечити там порядок.

«Окупаційна поліція не може виконувати правоохоронних функцій. А за невелику «винагороду» місцеві поліцейські заплющують очі на створення нових кримінальних осередків у тимчасово окупованих містах», – повідомили у ЦНС.

Окупаційна адміністрація та колаборанти, у свою чергу, ніяк із цим не борються, оскільки «заходи безпеки» в їхньому розумінні полягають не в забезпеченні правопорядку, а в залякуванні місцевих жителів.

«Тож російські злочинці почуваються цілком комфортно, і не тільки ховаються від федерального розшуку на ТОТ, але і, користуючись безвладдям, шукають нові шляхи для наживи», – підсумували ЦНС.

Нагадаємо, нещодавно окупанти заявили про часткову «евакуацію» мешканців прифронтових сіл у Запорізькій області. При цьому під виглядом евакуації вони продовжують грабувати тимчасово захоплені території України.

Раніше повідомлялося, що окупантам довелося запровадити «сухий закон» на Запоріжжі через пияцтво серед військових.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: