Окупантам довелося ввести «сухий закон» на Запоріжжі через пияцтво серед військових – ЦНС

Читать на русском
У Центрі зазначили, що у зв'язку із запровадженням заборони російські військові часто погрожують працівникам магазинів та вимагають від них спиртне.
Фото: Головне управління розвідки МО України

Окупаційна адміністрація тимчасово захопленої частини Запорізької області встановила заборону на продаж алкоголю.

Про це повідомили у Центрі національного спротиву.

Рф перестала платити зарплату співробітникам окупаційних адміністрацій – ЦНСУ ЦНС зазначають, що блокування коштів відбувається на рівні рішення у Москві. Росіяни вирішили не платити зарплати своїм адміністраціям через розвиток ситуації на фронті.

Окупанти стверджують, що таке рішення було ухвалено нібито для забезпечення громадського порядку.

При цьому в ЦНС вказали, що справжня причина введення «сухого закону» полягає в тому, що на тимчасово окупованих територіях перебуває велика кількість рашистів, які п'ють та вчиняють злочини проти місцевого населення.

«У більшості випадків окупаційна адміністрація заплющує на це очі, проте в умовах масового неврозу, який зазнають росіяни на СОТ, ситуація вже почала виходити з-під контролю. Це і спричинило запровадження заборони на алкоголь», – розповіли в ЦНС.

У Центрі також зазначили, що у зв'язку із запровадженням заборони російські військові часто погрожують працівникам магазинів і вимагають від них продати спиртне.

Нагадаємо, 5 травня гауляйтер окупованої частини Запорізької області Євген Балицький оголосив про часткове вивезення мешканців 18 населених пунктів. При цьому під виглядом «евакуації» рашисти грабують медустанови та підприємства.

Раніше у ГУР назвали кількість російських військ на окупованих територіях півдня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: