Російські війська вкотре атакували прикордоння Сумщини та Чернігівщини

Читать на русском
В неділю, 21 травня, росіяни п'ять разів обстріляли з мінометів і артилерії прикордонні території Чернігівської та Сумської областей.
Фото ілюстративнеGetty Image

В неділю, 21 травня, росіяни п'ять разів обстріляли з мінометів і артилерії прикордонні території Чернігівської та Сумської областей.

Про це повідомляє оперативне командування «Північ» у Телеграмі.

Відомо, що сьогодні від ранку і до 15:00 було зафіксовано п’ять атак на прикордоння Чернігівської та Сумської областей. Росіяни використовували для атак міномети та артилерію.

Зокрема, з 10:30 до 10:55 у районі селища Прогрес було вісім влучань, імовірно, зі ствольної артилерії. З 10:27 до 10:45 у районі села Миколаївка зафіксовані п'ять влучань з міномета 120-міліметрового калібру. Ймовірно, з такої ж зброї загарбники здійснили шість влучань в районі села Студенок з 12:35 до 12:50 та ще чотири влучання в районі Вовківки з 12:50 до 13:00.

З 14:50 до 15:00 зафіксували три влучання з міномета 120-міліметрового калібру в районі села Білокопитове.

В усіх випадках інформація про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури не надходила.

Сьогодні армія країни-агресора також в черговий раз обстріляла міста Донецької області, внаслідок чого двоє людей загинули, шестеро поранені.

Крім цього, внаслідок атаки росіян 21 травня в селі Козацьке Бериславського району, Херсонської області, загинув чоловік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: