РосЗМІ розповіли про наслідки підриву колій у Брянській області

Читать на русском
Вибухівка була встановлена у трьох місцях, а на поїзді було виявлено три точки контакту. Потужність основного вибуху становила 10 кг у тротиловому еквіваленті.
Фото з відкритих джерел

Тепловоз, чотири вагони та 12 тонн дизельного палива росіяни втратили внаслідок підриву залізничних колій у Брянській області.

Про це повідомляє російський  Telegram канал Baza.

Зазначається, що вибухівка була встановлена у трьох місцях, а на поїзді було виявлено три точки контакту. Потужність основного вибуху становила 10 кг у тротиловому еквіваленті. Два інших були потужністю приблизно по 200 грамів у тротиловому еквіваленті.

«При цьому, зважаючи на все, диверсанти, досить довго стежили за коліями - за 100 метрів від вибуху було знайдено 2 недопалки, 2 пачки від цигарок, порожня банка з-під пива і упаковка від супу швидкого приготування «Роллтон». Також там лежали фрагмент обгорілої електропроводки та мідні фрагменти проводів», - пишуть пропагандисти.

За інформацією Telegram каналів, внаслідок вибуху було зруйновано частину рейки близько 6 метрів та 4 бетонні шпали.

«Також на місці утворилася вирва близько 2,5 метрів завглибшки та близько 1,5 метрів у діаметрі. Крім того, зійшов з рейок двосекційний тепловоз і 5 вагонів. Тепловоз та 4 вагони згоріли», - йдеться у повідомленні.

У результаті підриву з тепловоза витекло 12 тонн дизельного палива.

Нагадаємо, потяг з нафтопродуктами зійшов з рейок 1 травня у Брянській області росії.

Також 1 травня у Ленінградській області російської федерації невідомі підірвали опору лінії електропередач.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: