Стало відомо, скільки людей постраждали у Києві під час ракетного обстрілу

Читать на русском
Цивільні постраждали у Солом'янському районі. В Дарницькому районі внаслідок падіння уламків ракети було пошкоджено два автомобілі.
Ілюстративне фотоНацполіція

У Соломʼянському районі Києва троє людей постраждали внаслідок ракетної атаки російських військ у ніч проти вівторка, 16 травня.

Про це Віталій Кличко повідомляє на сторінці у Телеграмі.

Як зазначається, цивільні постраждали у Солом'янському районі. Раніше стало відомо, що зафіксовано падіння уламків в Оболонському, Шевченківському та Дарницькому районах Києва.

«За попередньою інформацією, в Соломʼянському районі троє потерпілих. У Оболонському, де впали уламки, постраждалих немає», - зазначив міський голова столиці.

Також він зазначив, що в Дарницькому районі внаслідок падіння уламків ракети було пошкоджено два автомобілі, при цьому інформація про постраждалих не надходила.

Нагадаємо, що в ніч проти вівторка, 16 травня, через ракетну загрозу в усіх областях України пролунав сигнал повітряної тривоги. За попередньою інформацією моніторингових груп, тривога може бути пов'язана із запуском ракет «Калібр» з акваторії Чорного моря, а також гіперзвукових ракет «Кинжал».

В українській столиці пролунало понад 20 вибухів, працюють підрозділи ППО.

Також стало відомо, що в Одесі та області під час повітряної тривоги вночі 16 травня сили протиповітряної оборони ЗСУ ліквідували кілька ворожих повітряних цілей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: