Росіяни обстріляли Запорізьку область з «Градів», є поранені

Читать на русском
Російські військові сьогодні вдень, 14 травня, обстріляли Запорізьку область з системи залпового вогню Град. Поранення отримали цивільні мешканці.
Укрінформ

Російські військові сьогодні вдень, 14 травня, обстріляли Запорізьку область з системи залпового вогню «Град». Поранення отримали цивільні мешканці.

Про це повідомляє у Телеграмі керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

За його словами, під ворожу атаку сьогодні потрапило село Приморське, що у Запорізькій області. Росіяни цього разу застосували систему залпового вогню «Град» та влучили у приватний будинок.

«Росіяни обстрілюють Запорізьку область. Внаслідок обстрілу «Градами» села Приморське постраждав чоловік. Ворог влучив у приватний будинок», – пише Єрмак.

Також росіяни обстріляли Приморську середню школу. Під час цієї атаки поранення отримали троє цивільних та водій швидкої.

Нагадаємо, вчора, 13 травня, російські війська масовано обстріляли Гуляйполе, що знаходиться у Запорізькій області. Внаслідок атаки постраждала людина.

Також зазначали, що на тимчасово окупованій території Запорізької області ворог захопив всі підприємства. Відтепер 90% з них не працюють.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: