В Ізраїлі оголосили про завершення спецоперації проти «Ісламського джихаду»

Читать на русском
Учора ввечері Ізраїль успішно завершив п'ятиденну боротьбу з терористичною організацією Ісламський джихад.
Українська правда

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу в неділю привітав дії сил безпеки країни під час бойових зіткнень з терористичним угрупуванням в секторі Газа, заявивши про ліквідацію верхівки «Ісламського джихаду».

Про це повідомляє The Times of Israel.

Зазначається, що Ізраїль і палестинський «Ісламський джихад» досягли угоди про припинення вогню в суботу ввечері після майже п'яти днів боїв, під час яких ЦАХАЛ знищив значну частину вищого керівництва Ісламського джихаду в результаті серії авіаударів.

«Учора ввечері ми успішно завершили п'ятиденну боротьбу з терористичною організацією «Ісламський джихад», - повідомив прем'єр.

Згідно з його словами, виконання було «дійсно ідеальним». За повної несподіванки та постійного прояву ініціативи війська Ізраїля ліквідували всю верхівку «Ісламського джихаду» в Газі.

«Ми ліквідували десятки терористів, знищили 17 штабів «Джихаду», склади ракет, протитанкові розрахунки й багато іншого», - пояснив Нетаньягу.

Як відомо, вранці 9 травня Ізраїль ліквідував трьох командирів «Ісламського джихаду», почавши операцію «Щит і стріла».

Нагадаємо, Ізраїль зазнав масованої ракетної атаки з боку Сектора Гази. Впродовж доби 10 травня звідти на територію країни було випущено 469 ракет.

Ізраїльська авіація у відповідь на ракетні обстріли завдала ударів по Сектору Газа.

9 травня стало відомо, що Ізраїль ліквідував командирів «Ісламського джихаду» в Газі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: