Ворог вдарив по критичній інфраструктурі Хмельниччини: наслідки атаки

Читать на русском
В ніч на 13 травня російські військові атакували Хмельницьку область. Ворог поцілив по критичній інфраструктурі однієї з громад.
Укрінформ

В ніч на 13 травня російські військові атакували Хмельницьку область. Ворог поцілив по критичній інфраструктурі однієї з громад.

Про це у Телеграмі повідомила Хмельницька обласна військова адміністрація.

За їхніми словами, об'єкт, у який поцілили росіяни, знаходиться за межами населених пунктів. Мер Хмельницького Олександр Симчишин зазначи, що станом на 7:30 13 травня у Хмельницькому прильотів не зафіксовано, однак у результаті терористичної атаки є влучання в об’єкт на території однієї з громад Хмельницького району.

Внаслідок вибухових хвиль у Хмельницькому пошкоджено навчальні заклади, медичні заклади, адміністративні будівлі, промислові об’єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки. Є постраждалі і поранені мешканці громади.

«Кількість постраждалих уточнюється. Усі служби працюють над ліквідацією наслідків», – додав міський голова.

Варто додати, що внаслідок нічних ударів по Хмельницькій області тимчасово обмежено рух поїздів у регіоні, частина з них прямуватиме об'їзною колією.

Наразі фіксують затримки таких потягів:

  • №38/36 Ужгород, Перемишль – Одеса;
  • №119 Запоріжжя – Львів;
  • №139 Київ – Кам'янець-Подільський;
  • 85/233 Покровськ, Дніпро – Львів;
  • №716 Перемишль – Київ.

Нагадаємо, вночі 13 травня в низці областей України було оголошено повітряну тривогу, у Миколаєві пролунали вибухи. Згодом стало відомо, що росіяни у місті атакували підприємство та житловий будинок, внаслідок чого постраждали люди.

Звуки вибухів чули також на Львівщині та Київщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: