ВАКС призначив до розгляду справу депутата Одеської облради

Читать на русском
Антикорупційний суд завершив проведення підготовчого засідання у справі за обвинуваченням депутата Одеської облради.
Дмитро Чапір

Вищий антикорупційний суд призначив до розгляду по суті кримінальне провадження за обвинуваченням депутата Одеської обласної ради від партії «Довіряй ділам» Дмитра Чапіра в одержанні неправомірної вигоди.

Таке рішення 3 травня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«У задоволенні клопотання захисника обвинуваченого (Дмитра Чапіра – ред.) - адвоката про зміну запобіжного заходу, застосованого до обвинуваченого, – відмовити. Призначити судовий розгляд на підставі обвинувального акту у кримінальному провадженні №52022000000000043 від 14.02.2022 за обвинуваченням (Дмитра Чапіра – ред.) на 14:00 10 травня 2023 року в приміщенні Вищого антикорупційного суду», – йдеться в рішенні.

Нагадаємо, за версією обвинувачення, депутат від партії «Довіряй ділам» - голова постійної комісії з питань охорони здоров'я та соціальної політики Одеської обласної ради Дмитра Чапіра вимагав та одержав від директора лікарні неправомірну вигоду за неперешкоджання в діяльності підприємства, а також за «гарантію» залишення на посаді. У червні 2022 року його викрили «на гарячому», під час одержання неправомірної вигоди у 120 тис-сяч грн. 29 грудня 2022 року НАБУ та САП скерували цю справу до суду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: