САП скерувала до суду справу депутата Одеської облради

Читать на русском
Антикорупційний суд склав і скерував до суду обвинувальний акт стосовно одеського депутата, якого викрили на хабарництві.
Дмитро Чапір

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно депутата Одеської обласної ради від партії «Довіряй ділам» Дмитра Чапіра, якого викрили на одержанні неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба САП.

«29 грудня 2022 року прокурор САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скерував до Вищого антикорупційного суду обвинувальний акт стосовно депутата Одеської обласної ради, якого влітку 2022 року викрито на одержанні 120 тис. грн неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України)», – інформує відомство.

За даними слідства, Чапір вимагав та одержав у директора лікарні неправомірну вигоду у 120 тисяч грн за неперешкоджання в діяльності підприємства, а також за «гарантію» залишення на посаді.

Нагадаємо, 7 червня Національне антикорупційне бюро затримало «на гарячому» депутата-голову постійної комісії з питань охорони здоров'я та соціальної політики Одеської обласної ради Дмитра Чапіра за нібито отримання неправомірної вигоди.

8 червня генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала йому підозру. Вручила документи Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: