У Москві спалахнула потужна пожежа неподалік від академії ФСБ

Читать на русском
У столиці рф горить недобудований будинок. За попередніми даними, на території багатоповерхівки спалахнуло сміття та будівельні матеріали.
Фото: росЗМІ

У неділю, 7 травня, у столиці країни-окупанта спалахнула нова масштабна пожежа – цього разу горить недобудований будинок.

Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ та місцеві Telegram-канали.

Горить Москва: які великі пожежі сталися у російській столиці та її околицях від початку повномасштабної війниЗа останній рік у Москві та Підмосков'ї сталося щонайменше два десятки масштабних пожеж. Докладніше – на інфографіці.

За їх даними, займання відбулося у багатоповерхівці, що входить до комплексу «Нове Очаково». Менш ніж за два кілометри від місця події розташована будівля академії ФСБ росії.

За попередніми даними, на території недобудованого будинку спалахнуло сміття та будівельні матеріали. Загальна площа займання становить 500 кв.

Інформації про постраждалих наразі немає. При цьому, судячи з відео, яке публікують очевидці, частину міста затягло густим чорним димом.

Варто зазначити, що останнім часом масштабні пожежі на території країни-окупанта відбуваються майже щодня. Так, учора в Свердловській області рф спалахнули склади з порохом.

До цього в російському Єкатеринбурзі спалахнула пожежа на складах з гумою і легкозаймистими рідинами.

А 4 травня у Ставропольському краї Росії на заводі «Євробетон» зайнялися бочки з мазутом. Площа пожежі склала 500 квадратних метрів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: