Росія знову каже про затримання «українських диверсантів»

Читать на русском
Затримані начебто планували здійснити «терористичний акт» щодо одного з окупаційних керівників Запорізької АЕС.
Фото: фсб

Російська фсб знову повідомила про нібито затримання «українських диверсантів» на окупованій території Запорізької області.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Зазначається, що затримані начебто планували здійснити «терористичний акт» щодо одного з окупаційних керівників Запорізької АЕС.

«Координація «злочинної діяльності» здійснювалася українськими спецслужбами як безпосередньо через співробітників ГУР МОУ, так і через посередника», – йдеться у повідомленні.

Російська спецслужба заявляє про вилучений вибуховий пристрій, а також автоматичну стрілецьку зброю, боєприпаси до неї, вибухові речовини.

Затримані буцімто здійснювали збір відомостей про місцезнаходження російських військових об'єктів, особового складу збройних сил та правоохоронних органів країни-агресорки, та проросійськи налаштованих місцевих жителів.

Росіяни порушили щодо цього кримінальну справу.

Нагадаємо, у росії 6 квітня заявили про «20 українських диверсантів», які нібито намагалися потрапити у Брянську область.

А у березні російські пропагандисти також почали поширювати інформацію про те, що нібито група українських диверсантів проникла до Брянської області, влаштувала стрілянину, а також взяла у заручники людей. При цьому російські ЗМІ суперечать собі у своїх відомостях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: