У ГУР розповіли про результати роботи «народного супутника»

Читать на русском
За допомогою отриманих розвідданих, за півроку Україна перетворила в металобрухт російської військової техніки на мільярди доларів.
datacenterdynamics.com

Космічний апарат ICEYE, на який збирали гроші українці, значно збільшив спроможності Головного управління розвідки виявляти ворожі цілі для подальшого пріоритетного ураження.

Про це повідомляє пресслужба ГУР МО.

«Маскування московитської техніки, складів БК та ПММ фактично нівельовані можливостями «народного супутника». Для роботи з ним не важливі ані погода, ані час доби», - йдеться у повідомленні.  

Зазначається, що за допомогою отриманих розвідданих, за півроку Україна перетворила в металобрухт російської військової техніки на мільярди доларів, не кажучи про скупчення ворожої живої сили, а також  об’єкти воєнної логістики.

«Працівники ГУР МО України відзначають особливу роль «народного супутника» для планування та реалізації важливих та вкрай очікуваних військових  операцій України та вкотре висловлюють вдячність усім українцям, хто допоміг з ICEYE», - додали у пресслужбі відомства.

Нагадаємо, володіння супутником компанії ICEYE дозволяє Україні отримувати ексклюзивні знімки безперервно, незалежно від будь-яких погодних умов. Знімки допоможуть армії краще планувати операції.

У серпні Сергій Притула повідомив, що його фонд купив супутник за кошти, які українці збирали на «народні Байрактари». Безпілотники ж зрештою дісталися безкоштовно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: