Через проблеми на фронті росія звільняє генералів – розвідка Британії

Читать на русском
Також британська розвідка зазначає, що брак боєприпасів викликає внутрішні розбіжності, особливо між міністерством оборони росії та «вагнерівцями».
Ілюстративне фото

Проблеми з логістикою залишаються головною проблемою для росії у війні.

Про це повідомили у міністерстві оборони Британії.

Там зазначили, що через складнощі на фронті росія почала звільняти генералів, зокрема, було усунено з посади заступника міністра оборони рф Михайла Мізінцева.

«Звільнення Мізінцева не було підтверджено одразу, але припущення щодо його майбутнього підкреслюють, що проблеми з логістикою залишаються в центрі непростої кампанії росії в Україні. Росія не має достатньо боєприпасів для досягнення успіху в наступі», - йдеться у повідомленні.

Також британська розвідка зазначає, що брак боєприпасів викликає внутрішні розбіжності, особливо між міністерством оборони росії та «вагнерівцями».

«росія продовжує надавати найвищий пріоритет мобілізації своєї оборонної промисловості, але їй все ще не вдається задовольнити вимоги військового часу. У той час як російські політичні лідери наполегливо вимагають успіху на полі бою, російські фахівці з логістики застрягли посередині», - додали у міноборони.

Нагадаємо, 27 квітня у росії зняли з посади заступника міністра оборони Михайла Мізінцева.

Він не пробув на посаді й року.

Мізінцев причетний до організації обстрілів Маріуполя та загибелі тисяч мирних жителів. Він віддавав накази обстріляти маріупольський пологовий будинок та театр, де тоді загинуло багато дітей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: