«Улюбленець путіна» Мізінцев став новим заступником міністра оборони рф

Читать на русском
Генерала-полковника Михайла Мізінцева, який керував облогою Маріуполя, призначили на посаду заступника міністра оборони рф.
t me Bratchuk_Sergey

Генерала-полковника Михайла Мізінцева, який керував облогою Маріуполя, призначили на посаду заступника міністра оборони рф.

Міноборони рф про це повідомляє у Telegram.

Мізінцев відповідатиме за матеріально-технічне забезпечення Збройних сил росії.

«На посаду заступника міністра оборони Російської Федерації, який відповідає за матеріально-технічне забезпечення Збройних сил РФ, призначено генерала-полковника Михайла Мізінцева», – йдеться в повідомленні.

У росії мобілізують 300 тисяч резервістів: кого призиватимуть і відправлятимуть в УкраїнуШойгу заявив, що в росії мобілізують 300 тисяч резервістів – насамперед нібито для контролю окупованих територій та лінії зіткнення.

Попереднього заступника, генерала армії Дмитра Булгакова звільнили з посади у зв'язку з переходом на іншу роботу. Проте у відомстві не уточнили, на яку саме.

Зауважимо, що ЗМІ Мізінцева називають «улюбленцем Путіна». Раніше він очолював операцію в Сирії. Також він є одним з відповідальних за знищення Маріуполя та маріупольців.

Раніше українська розвідка оприлюднила розмову генерала Мізінцева, де він своїх солдатів відправляє на вірну смерть як гарматне м'ясо. Він називає солдатів «ублюдками», «мразямі», «рожами вонючими» і «гадьонишами».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: