Один з елементів підготовки до активних дій: Гуменюк про вибух у Севастополі

Читать на русском
Підрив логістики ворога є одним з елементів підготовки Сил оборони до активних дій. Відтак пожежа на нафтобазі у тимчасово окупованому Севастополі змусить росіян розосередитися.
armyinform

Підрив логістики ворога є одним з елементів підготовки Сил оборони до активних дій. Відтак пожежа на нафтобазі у тимчасово окупованому Севастополі змусить росіян розосередитися.

Про це розповіла речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в етері телемарафону.

У Криму «тривожно»: вибухи на об'єктах окупованого півострова під час повномасштабної війниНа об'єктах росіян в окупованому Криму за час повномасштабної війни сталося щонайменше два десятки вибухів. Більше – на інфографіці.

Після вибухів у тимчасово окупованому Севастополі в росіян дуже великий ступінь тривожності, тому військові активніше почали евакуйовувати своїх рідних.

За словами Гуменюк, підривання логістики ворога – це один з елементів підготовки до активних дій та наступу Сил оборони України. Відтак знищення великої нафтобази у Севастополі змусить окупантів переорієнтовуватися та розосередитися, щоб знайти безпечніше місце.

Речниця також повідомила, що у Чорному морі станом на ранок 30 квітня перебуває 11 кораблів ворога, ракетоносіїв серед них немає через шторм. В Азовському морі перебуває одне вороже судно.

Раніше повідомлялося, що безпілотник в ніч на 29 квітня атакував нафтобазу в Севастополі, сталася масштабна пожежа. Пізніше українські розвідники розкрили деталі вибуху та назвали це Божою карою, зокрема за ракетний удар по Умані.

У Генштабі ЗСУ додали, що після вибуху містом поширились панічні чутки про нездатність російської протиповітряної оборони забезпечити безпеку власних стратегічних об’єктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: