Після вибуху на нафтобазі у Севастополі містом ширяться панічні чутки – Генштаб

Читать на русском
Після потужного вибуху на нафтобазі у Севастополі у місті засумнівались у спроможності російських засобів ППО до ефективного захисту.
Фото: t.me/razvozhaev

Після масштабної пожежі, яка спалахнула 29 квітня на нафтобазі поблизу Козачої бухти, містом поширились панічні чутки про нездатність російської протиповітряної оборони забезпечити безпеку власних стратегічних об’єктів.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

«В тимчасово окупованому Севастополі неспокійно. В результаті вчорашньої масштабної пожежі, яка спалахнула на нафтобазі поблизу Козачої бухти, вогнем було знищено 10 резервуарів з нафтопродуктами загальною ємністю близько 40 тисяч тон», – говориться у повідомленні.

У Криму «тривожно»: вибухи на об'єктах окупованого півострова під час повномасштабної війниНа об'єктах росіян в окупованому Криму за час повномасштабної війни сталося щонайменше два десятки вибухів. Більше – на інфографіці.

Зазначається, що через містом поширились панічні чутки про нездатність російської ППО забезпечити безпеку власних стратегічних об’єктів.

Крім того, відчуваючи початок так званого «гарячого курортного сезону» в тимчасово окупованому Криму, російські військовослужбовці почали писати рапорти на відпустку, в яких вказують місця її проведення на території континентальної росії.

Слід зазначити, що дана нафтобаза забезпечувала пальним кораблі Чорноморського флоту рф, які завдавали ракетних ударів по мирних містах України. Мішенями російських терористів ставали мирні люди та цивільні об’єкти.

«У той же час, за наявною інформацією, в результаті пожежі на нафтобазі постраждалих немає», – сказано у повідомленні Генштабу.

Нагадаємо, ГУР розкрило деталі вибуху на нафтобазі у Севастополі.

Раніше повідомлялося, що безпілотник атакував нафтобазу в Севастополі, сталася масштабна пожежа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: