В Енергодарі містяни помирають від отруєння російським алкоголем – мер

Читать на русском
У тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області мешканці помирають від отруєння алкоголем, який завезли в місто росіяни.
businessviews.com.ua

У тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області мешканці помирають від отруєння алкоголем, який завезли в місто росіяни.

Про це у Телеграмі повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

Відомо, що після окупації у місті, попри зростання цін, погіршилася якість харчів та медикаментів. У продаж також надійшов сурогатний алкоголь. Орлов наголошує, що росія принесла в Енергодар не лише спотворений у своїй жорстокості та насильстві «руський мир», а й такі ж потворні його традиції.

«Тимчасово окуповані території – не тільки про воєнні злочини. Це також території повного беззаконня за принципом права сильнішого, а не громадянського, соціального чи економічного права», – йдеться в повідомленні.

Мер зазначає, що алкоголем невідомого виробництва смертельно отруюються місцеві жителі та самі російські військові. Орлов закликає не купувати продукцію, якість якої не можна перевірити.

Нагадаємо, в одному із підрозділів противника, що перебуває у Мелітопольському районі Запорізької області, внаслідок отруєння через вживання невідомої речовини, 24 квітня померли 20 загарбників.

Тим часом у тимчасово окупованому Енергодарі росіяни посилили перевірки місцевих мешканців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: