У поліції розповіли про подробиці вибуху гранати у Львові

Читать на русском
У Львові пізно ввечері 31 березня в багатоквартирному будинку вибухнула граната. Одна людина загинула, ще один чоловік отримав травми.
Укрінформ

У Львові пізно ввечері 31 березня в багатоквартирному будинку вибухнула граната. Одна людина загинула, ще один чоловік отримав травми.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

«31 березня близько 22:30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про вибух, що стався в одному з помешкань у багатоквартирному будинку на вулиці Замарстинівській у Львові», – розповідають правоохоронці.

Вдалося встановити, що у квартирі вибухнула граната, ймовірно, РГН. Внаслідок вибуху 44-річний мешканець Чернігова, отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці. Господар квартири, 52-річний львів’янин, був госпіталізований із важкими травмами.

У Львівській міській раді повідомили, що постраждалого госпіталізували до лікарні святого Пантелеймона Першого медичного об’єднання з множинним осколковими пораненнями тіла та ураженням правого ока. Його прооперували, і наразі він перебуває у реанімації.

Слідчі вже відкрили кримінальні провадження та розпочали розслідування.

Писали, що після вибуху жителі частини Шевченківського району скаржилися на відключення світла.

Раніше стало відомо, що 11 березня у селі Новоіванівка Запорізького району двоє дітей постраждали через детонацію частини протитанкової гранати, яку вони принесли додому.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: