В Бахмуті військовослужбовці відбили дві спроби штурму росіян

Читать на русском
Військовослужбовці одного з прикордонних підрозділів відбили у Біхмуті, що на Донеччині, дві спроби штурму російських окупантів.
Getty Image

Військовослужбовці одного з прикордонних підрозділів відбили у Біхмуті, що на Донеччині, дві спроби штурму російських окупантів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба у Телеграмі.

Бої за Бахмут: хто з військово-політичного керівництва України приїжджав у місто та його околиціНайчастіше у Бахмуті та на Бахмутському напрямку буває Олександр Сирський. Хтось ще з військово-політичного керівництва приїжджав туди – на інфографіці.

Зазначають, що російські війська намагалися прорвати у місті рубіж оборони, однак військовослужбовці одного з прикордонних підрозділів відбили штурм загарбників.

«У Бахмуті військовослужбовці одного з прикордонних підрозділів стримали 2 спроби прориву штурмових груп загарбників через рубіж оборони. Артилерії та піхоті штурмовиків бійці ДПСУ відповіли зосередженим вогнем. Стрілецькі сутички відбувались на надкоротких дистанціях», – йдеться у повідомленні.

Відзначають, що воїни розібрались з ворогом за допомогою стрілецької зброї й ручних гранат. Втрати росіян наразі уточнюють.

Раніше повідомляли, що у боях за місто Бахмут посилюється конкуренція між російськими приватними військовими компаніями.

Бої за місто мають важливе значення не лише для російських окупантів, а й для України, оскільки протягом декількох місяців на цьому напрямку Сили оборони стримують наступ ворога і не дають йому збільшувати фронт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: