ЗСУ зачищають передову лінію лівого берега Дніпра на Херсонщині

Читать на русском
Сили оборони України ведуть активну роботу із зачистки засобами артилерії передової лінії на лівому березі Дніпра.
24 канал

Станом на вівторок, 25 квітня, Сили оборони України ведуть активну роботу із зачистки засобами артилерії передової лінії на лівому березі Дніпра тимчасово окупованої частини Херсонської області.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявила керівниця прес-центру Оперативного Командування «Південь» Наталія Гуменюк.

«Буквально три останні доби у нас досить потужні результати нашої бойової роботи по знищеній техніці. Але поки що це контрбатарейний режим боротьби. Від 13 до 22 одиниць техніки нам вдається потрапляти та знищувати – артилерійські установки, танки, автобронетехніку, засоби протиповітряної оборони ворога. Якщо вірити в нас і дати нам можливість попрацювати в тиші, ми обов'язково зробимо добрі новини», – зазначила Гуменюк.

Які події та заяви свідчать про невідворотність контрнаступу УкраїниУкраїна готується до контрнаступу – які події та заяви керівництва говорять про його невідворотність.

Зазначимо, раніше вона заявила, що робота українських військових на лівому березі Херсонської області триває і вимагає інформаційної тиші.

Нагадаємо, що в останньому звіті Інституту вивчення війни зазначали, що українські військові зайняли позиції на лівобережжі Дніпра на тій частині Херсонщини, яка наразі перебуває під окупацією і цьому є достатньо відеопідтверджень.

Раніше заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що «певні дії» щодо контрнаступу вже проводяться.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: