У кремлі обурюються, що США не видали візи російським журналістам

Читать на русском
Російським журналістам не видали візи для висвітлення роботи глави МЗС рф Сергія Лаврова в заходах ООН у Нью-Йорку.
Укрінформ

Російським журналістам не видали візи для висвітлення роботи глави МЗС рф Сергія Лаврова в заходах ООН у Нью-Йорку.

Про це повідомляють російські ЗМІ, зокрема РИА Новости.

Російським журналістам в останній момент відмовили в американській візі. Відомо, що вони мали супроводжувати главу МЗС рф Сергія Лаврова в заходах ООН у Нью-Йорку. Згідно з інформацією видання, у кремлі висловили своєю обурення щодо цієї ситуації та пообіцяли дати відповідь.

«Черговий обурливий, абсолютно неприйнятний прийом використали американці під час підготовки до участі міністра закордонних справ рф Лаврова в заходах головування росії в РБ ООН, що завершується. Групі російських журналістів, які мали супроводжувати Лаврова в це відрядження, візи видано не було, причому до останнього моменту. Американці робили вигляд, що вони працюють, рішення ось-ось буде знайдено», – заявив заступник глави МЗС рф Сергій Рябков.

Російські дипломати додали, що ставлення до американських журналістів у рф буде таким самим, як у США до російських.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ росії у суботу, 22 квітня, заявило, що Німеччина масово висилає з дипломатів з країни.

Органи безпеки Німеччини вважають, що дипломати з росії можуть використати свій імунітет для незаконного вербування німецьких інформаторів із політики, бізнесу, науки та Збройних сил. Вони потрібні росіянам для проведення в країні диверсійних чи дезінформаційних операцій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: