Українські бійці знищили спостережний пункт росіян на дніпровських островах

Читать на русском
На півдні Сили оборони України знищили спостережний пункт російських загарбників, який був розташований на островах.
Укрінформ

На півдні Сили оборони України знищили спостережний пункт російських загарбників, який був розташований на островах.

Про це повідомило оперативне командування «Південь» у Facebook.

Українська авіація завдала два удари по місцях зосередження живої сили й техніки росіян у Каховському та Скадовському районах Херсонської області.

«Ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони в результаті виконання вогневих завдань ліквідували десятьох російських військових, 13 одиниць озброєння та техніки ворога, зокрема два безпілотні розвідники, чотири артилерійські установки, один танк Т-72 і шість бронемашин», – йдеться в повідомленні.

У зоні відповідальності Сил оборони півдня вчора фіксувалося підвищене напруження й активізація ворожих обстрілів. Зауважують, що окупаційні війська посилили вогневий та психологічний тиск на цивільне населення прифронтових та деокупованих територій.

Нагадаємо, минулої доби, 15 квітня, українські військові знищили ще 520 російських окупантів. Від початку повномасштабного вторгнення загальні втрати армії росії склали близько 182 070 осіб.

Додамо, 16 квітня у Харківській області українські прикордонники знищили Shahed, який намагався прорватися вглиб України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: