ФСБ назвала імʼя українця, який нібито причетний до вбивства пропагандиста Татарського

Читать на русском
До теракту, під час якого загинув Татарський, начебто причетний Юрій Денисов та російська опозиція.
Ілюстративне фото

Російські силовики заявили, що вбивство пропагандиста Владлена Татарського нібито організували спецслужби України та російська опозиція.

Про це повідомляє РИА Новости.

«Теракт, під час якого загинув воєнкор Максим Фомін (працював під псевдонімом Владлен Татарський), організували спецслужби України та їхня агентура, у тому числі з середовища російської опозиції», - йдеться у повідомленні.

У ФСБ навіть назвали імʼя громадянина України, який нібито передав вибуховий пристрій Дар'ї Треповій.

«Вбивство разом із Дар'єю Треповою готував громадянин України Юрій Денисов, який передав їй вибуховий пристрій. Денисов у лютому приїхав до Москви з Києва через Латвію. Після теракту 3 квітня він вилетів із росії транзитом через Вірменію до Туреччини. Чоловіка оголосили у міжнародний розшук», - кажуть у ФСБ.

Раніше повідомлялося, що підозрюваній у ліквідації пропадандиста Татарського обрали запобіжний захід.

Нагадаємо, 2 квітня в одному із кафе російського Санкт-Петербурга стався вибух. У цей момент у закладі проходив «творчий вечір» російського пропагандиста, військового злочинця та «військора» Максима Фоміна, більш відомого як «Владлен Татарський». Від вибуху той загинув.

У росії негайно спробували звинуватити у його смерті Україну. Але в Офісі президента заявили, що ліквідація Татарського – це боротьба «павуків у банці», натякаючи, що пропагандиста вбили свої ж.

Президент України Володимир Зеленський також прокоментував ліквідацію Татарського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: