Окупанти атакували човен із цивільними на Херсонщині: в ОВА розповіли про наслідки

Читать на русском
Молоді хлопець і дівчина, нехтуючи обмеженнями, запровадженими в рамках воєнного стану, та ігноруючи погрози обстрілу окупантами, спробували вийти на човні до затоки.
Фото: УНІАН

У Херсонській області російська окупаційна армія завдала удару по човну з цивільними.

Про це увечері 10 квітня повідомив голова місцевої ОВА Олександр Прокудін.

Війська рф атакували село на Херсонщині: на людей скинули вибухівку з дронаВ результаті атаки чотири особи отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалих госпіталізували до найближчої медустанови.

Інцидент стався в одному із населених пунктів Бериславської громади.

Молоді хлопець і дівчина, нехтуючи обмеженнями, запровадженими в рамках воєнного стану, та ігноруючи погрози обстрілу окупантами, спробували вийти на човні до затоки.

«Човен негайно атакували росіяни – з безпілотника було скинуто розривну гранату. Обидва місцеві мешканці отримали тяжкі поранення і були терміново евакуйовані нашими військовими до лікарні, де їм надається медична допомога», – розповів Прокудін.

Він закликав мешканців дотримуватися правил військового стану і не наражати на небезпеку «ні себе, ні тих, хто рятуватиме вас».

Нагадаємо, у п'ятницю, 7 квітня, під ворожий обстріл у Бериславі потрапила бригада швидкої допомоги. Удару було завдано за допомогою дронів, в результаті атаки вісім людей отримали поранення.

Раніше повідомлялося, що війська рф направили чотири керовані авіабомби на територію промислового підприємства в деокупованому Бериславі на Херсонщині. Попередньо люди не постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: