У країнах Балтії румунські винищувачі перехопили два російські літаки Су-27

Читать на русском
Після перехоплення вони були виявлені як два літаки Су-27, що належать російській федерації.
facebook.com/ForteleAerieneRomane

Румунські F-16, які були на чергуванні для захисту повітряного простору країн Балтії силами НАТО, підіймалися для перехоплення двох російських винищувачів Су-27.

Про це повідомляє командування Повітряних сил Румунії у Facebook.

Зазначається, що румунський загін «Карпатські змії» був попереджений Центром авіації НАТО в німецькому Уедемі. Два невідомі літаки були помічені над міжнародними водами в зоні відповідальності НАТО. Відповідно до стандартних процедур румунські літаки F-16 були попереджені для прояснення повітряної ситуації.

Знищення американського БПЛА MQ-9 Reaper над Чорним морем: що відомоЩо відомо про знищення російськими терористами американського дрона-розвідника MQ-9 Reaper над Чорним морем та якими можуть бути наслідки – в матеріалі Слово і діло

Як повідомляється, після перехоплення були виявлені як два літаки Су-27, що належать російській федерації.

«Їх благополучно супроводжували до виходу із зони відповідальності Альянсу», - заявили у командуванні Повітряних сил Румунії.

Нагадаємо, 14 березня американські військові заявили, що літак рф збив розвідувальний БПЛА США MQ-9 Reaper над Чорним морем. У росії заперечують причетність свого винищувача Су-27, нібито дрон впав сам через різке маневрування.

У США заявили, що дані з БПЛА встигли видалити і, ймовірно, дістати його з моря вже не зможуть. У росії повідомляли, що спробують дістати уламки MQ-9 Reaper.

Раніше ми повідомляли, що російські окупанти стали відчувати втрату позицій на Лівобережжі та через це активізували свою авіацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: