Через аварію на ТЕЦ частина Черкас залишилася без опалення і гарячої води

Читать на русском
Внаслідок аварійної ситуації на прямому трубопроводі мережевої води, теплоелектроцентраль передчасно зупинила виробництво теплової енергії.
Черкаська ТЕЦ

Унаслідок аварійної ситуації на Черкаській ТЕЦ, частина міста залишилася без централізованого опалення та гарячої води.

Про це повідомили у пресслужбі ТЕЦ.

Зазначається, що внаслідок аварійної ситуації на прямому трубопроводі мережевої води, теплоелектроцентраль передчасно зупинила виробництво теплової енергії.

«Тож, від сьогодні послуга з централізованого опалення та гарячого водопостачання споживачам ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» надаватися не буде», - йдеться у повідомленні.

У компанії додали, що підприємство після завершення опалювального сезону, починаючи з 9 квітня 2023 року, планувало припинити генерацію теплової та електричної енергії через необхідність проведення ремонтних робіт на основному виробничому обладнанні підприємства, які можливо здійснити лише за умови повного відключення енергоустаткування.

«Наразі ремонтна бригада станції оперативно усуває наслідки аварійної ситуації на прямому трубопроводі мережевої води та розпочинає проведення ремонтної кампанії», - додали у пресслужбі.

Раніше Кличко розповів, коли у Києві завершиться опалювальний сезон.

Нагадаємо, через обстріл російських військ 2 квітня було пошкоджено обладнання теплоелектростанції ДПЕК.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: