Загарбники запроваджують нові правила для пересування окупованою Запорізькою областю

Читать на русском
У тимчасово окупованій частині Запорізької області з наступного місяця загарбники посилюють правила пересування регіоном для мешканців.
Getty Image

У тимчасово окупованій частині Запорізької області з наступного місяця загарбники посилюють правила пересування регіоном для мешканців.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Росіяни фактично заборонили переміщення по захоплених районах Запорізької області. Окупаційна адміністрація вимагає від мешканців області брати перепустки для пересування.

«Життя на ТОТ схоже на суцільний режимний об’єкт, де тебе можуть зупинити будь-коли й на кожному блокпості. Так, росіяни фактично заборонили переміщення по захоплених районах Запорізької області, не кажучи вже про виїзд звідти на вільні території», – йдеться в повідомленні.

У Центрі зауважують, що з 1 квітня мешканці мають отримувати перепустку аби виїхати з населеного пункту. При її оформленні окупанти фактично проводять перепис авто й фільтрацію власників.

Нагадаємо, на тимчасово окупованій території Запорізької області росіяни посилюють фільтраційні заходи. Загарбники для цього використовують тортури та залякування.

Тим часом в тимчасово окупованому Бердянську росіяни планують створити курорт для своїх військових, перетворивши його на закритий об’єкт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: