Окупанти планують створити у Бердянську курорт для військових рф – міськрада

Читать на русском
У планах окупантів - перепрофілювати колишню територію курорту виключно під потреби російської армії.
Ілюстративне фотоrest.guru.ua

В тимчасово окупованому Бердянську російські загарбники планують створити курорт для своїх військових, перетворивши його на закритий об’єкт.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Бердянської міської ради.

Як зазначається, пропагандистські канали опублікували відео візитів керівників партії «єдина росія», які розповіли про рішення створити в Бердянську умови для реабілітації загарбників та їхніх сімей. Зробити це вирішили на території місцевих санаторіїв.

«У планах окупантів - перепрофілювати колишню територію курорту виключно під потреби російської армії. З усіма іншими наслідками, які буде мати таке рішення. Звісно, що при утворенні такого масштабу, по суті, військової бази, яка здатна прийняти одночасно тисячі осіб, така територія буде ретельно охоронятися як військовий об’єкт», - йдеться у повідомленні.

За наявною інформацією, керівником цього напрямку окупанти призначили місцевого колаборанта Миколу Мірошніченка.

«Користуючись географічним розташуванням Бердянська, який поки що знаходиться у найвіддаленішому тилу війни, окупанти розраховують на недоторканість своїх недобитків. А знаючи, як вони бояться місцевого населення, місцевим мешканцям про прогулянки лікувальними маршрутами курорту, як і про вихід до моря можна забути», - зауважили в міськраді.

Нагадаємо, у Бердянську росіяни змушують жителів проходити фільтрацію для можливості виїзду з міста.

Раніше стало відомо, що країна-агресор визнала втрату корабля «Саратов», знищеного ЗСУ в Бердянську рік тому.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: