За добу в дев'яти областях України через обстріли загинуло вісім мирних жителів – Міноборони

Читать на русском
Російські терористи застосовували для обстрілів міномети, артилерію різних калібрів, танки, РСЗВ, крилаті ракети, тактичну авіацію, безпілотники та ЗРК С-300
Ілюстративне фотоAP Photo

За минулу добу на території України в результаті російських обстрілів в дев'яти регіонах країни загинуло не менше 8 мирних жителів, ще 66 осіб отримали поранення.

Про це повідомляє Military Media Center з посиланням на Ситуаційний центр Міністерства оборони України.

«За наданою Ситуаційним центром Міністерства оборони України інформацією, за минулу добу російські війська обстріляли територію 9 областей України» – сказано в повідомленні.

Російські терористи застосовували для обстрілів міномети, артилерію різних калібрів, танки, РСЗВ, крилаті ракети, тактичну авіацію, безпілотники та ЗРК С-300. Під вогнем опинилося 124 населених пункти, пошкоджено 76 будівель.

Нагадаємо, що російські терористи в ніч на 28 березня в черговий раз били по Херсону з мінометів та артилерії. Обстріли пошкодили будівлі лікарні та пошти, дитячого садка та кілька житлових будинків. Обійшлося без загиблих.

Російські окупанти за минулу добу втратили в Україні 570 одиниць особового складу, 7 танків, 15 артилерійських систем, 13 бойових броньованих машин, 2 РСЗВ, 19 безпілотників, 11 одиниць автомобільної та спеціальної техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: