Прикордонники збили 8 ворожих безпілотників. Один з них ніс сльозогінну гранату

Читать на русском
Українські прикордонники за три дні збили вісім безпілотників російських окупантів. Один з них був зі сльозогінною гранатою К-51.
facebook.com/DPSUkraine

Українські прикордонники за три дні збили вісім безпілотників російських окупантів. Один з них був зі сльозогінною гранатою К-51.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба у Телеграмі.

Відомо, що протягом трьох діб оборонці кордону знешкодили вісім ворожих безпілотників, які вели розвідку позицій Сил оборони чи намагалися скинути туди боєприпаси.

Розповідають, що один з БПЛА мав систему скиду з аерозольною сльозогінною гранатою К-51. Прикордонники Луганського прикордонного загону виявили це після того, як збили дрон.

Нагадаємо, з початку березня країна-агресор запустила щонайменше 71 ударний безпілотник серії Shahed іранської розробки по цілях по всій Україні. Це свідчить про те, що рф почала регулярно отримувати невелику кількість безпілотників Shahed.

Додамо, за добу суботи, 25 березня, Збройні сили України ліквідували 660 бійців армії країни-агресора, а також знищили кілька десятків військової техніки та одну систему ППО ворога.

У Генштабі зазначили, що противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на чотирьох напрямках, де українські захисники відбили понад 85 ворожих атак. Підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ вразили три пункти управління та 16 районів зосередження живої сили противника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: