Росіяни продовжують вивозити з Маріупольського району вкрадене зерно

Читать на русском
З тимчасово окупованого Маріупольського району окупанти продовжують вивозити вкрадене українське зерно. В області помітили нетиповий зерновоз.
Укрінформ

З тимчасово окупованого Маріупольського району окупанти продовжують вивозити вкрадене українське зерно. В області помітили нетиповий зерновоз.

Про це повідомила Маріупольська міська рада.

У Маріупольському районі зафіксували нетиповий зерновоз, який рухався в бік окупованого Новоазовська. За інформацією міської ради, російські загарбники продовжують вивозити вкрадене українське зерно.

«Мародерство міжнародного рівня. Саме цим займаються росіяни на окупованих територіях. Наприклад, вивозять українське зерно з Маріупольського району. Такий нетиповий зерновоз зафіксували у Маріуполі біля кіровського ринку. Їхав він у бік Новоазовська. Це звичайний транзит та звичайна схема мародерів», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 18 березня повідомляли, що Україна досягла домовленостей з Туреччиною та ООН про продовження «зернової угоди».

Проте уже 20 березня росія висунула свої вимоги щодо продовження угоди та пригрозила виходом з ініціативи у разі недотримання цих пунктів. Мова йде про зменшення терміну дії відповідних домовленостей.

При цьому повідомляли, що останні кілька місяців росія штучно гальмує реалізацію угоди, системно затримуючи огляд кораблів, які прямують через Босфор.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: