Армія рф вдарила по чотирьох районах Харківської області, є руйнування

Читать на русском
На щастя, за добу посотраждалих від ворожих обстрілів не було. При цьому сьогодні в Ізюмському районі 55-річний чоловік підірвався на невідомому вибуховому пристрої, його відправили до лікарні.
Ілюстративне фото

Російські окупаційні війська продовжують тероризувати мешканців прикордонних населених пунктів Харківщини. Минулої доби ворог обстріляв Харківський, Куп'янський, Ізюмський і Чугуївський райони.

Про це у своєму Telegram-каналі розповів керівник місцевої ОВА Олег Синєгубов.

Внаслідок масованих обстрілів Чугуївського району, у Вовчанську пошкоджено щонайменше два житлові будинки, а в населеному пункті Вільча – чотири житлові будинки. Крім того, у Чугуївському районі зруйновано інфраструктурний об'єкт.

У селі Кругляківка Куп'янського району внаслідок обстрілу пошкоджено житловий будинок, сталася пожежа. А в селі Першотравневе Ізюмського району обстрілами знищено гараж та приватний автомобіль.

«На щастя, за добу потерпілих від ворожого обстрілу не було», – зазначив голова ОВА.

При цьому він додав, що сьогодні вранці у селі Щурівка Ізюмського району місцевий мешканець вибухнув на невідомому вибуховому пристрої. Його госпіталізували у стані середньої тяжкості.

«Продовжуються роботи з розмінування. Минулої доби піротехніки ДСНС знешкодили 153 одиниці вибухонебезпечних предметів», – резюмував Синєгубов.

Нагадаємо, голова ОВА раніше заявив, що влада може ухвалити рішення про примусову евакуацію з окремих населених пунктів Куп'янського району Харківської області, який зазнає регулярних обстрілів з боку окупантів.

Раніше повідомлялося, що в Ізюмі жінка підірвалася на протипіхотній міні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: