Херсонщину ворог атакував із мінометів, РСЗВ, артилерії, є поранені

Читать на русском
Минулої доби дві людини отримали поранення внаслідок обстрілів Херсонської області військами рф.
скрін з відео

Минулої доби дві людини отримали поранення внаслідок обстрілів Херсонської області військами рф, ще один доручив травми, підірвавшись на російській міні.

Про це повідомляє Херсонська ОВА у Телеграм у суботу, 18 березня.

Скільки житлових будинків зруйновано обстрілами на Херсонщині: дані ОВАЗа рік внаслідок ворожих обстрілів у Херсонській області пошкоджено чи зруйновано понад 5,4 тис. об'єктів. Більше половини – це житлові будинки.

«Російські загарбники 50 разів атакували мирні населені пункти Херсонщини. Випустили 237 снарядів з мінометів, РСЗВ, артилерії, танків та безпілотників. Житлові квартали Херсона російські військові обстріляли 3 рази. Ворожі снаряди поцілили у приватні та багатоквартирні будинки», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється в Телеграмах Херсонської міської ради, під час обстрілів Херсона окупанти випустили 7 снарядів. Було зафіксовано влучання у Дніпровському та Корабельному районах міста, зокрема у мікрорайоні Острів.

Крім того, сім обстрілів припали на острівну та берегову частину Херсонської об'єднаної територіальної громади (дачні ділянки). Є один поранений серед цивільного населення.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни атакували Україну іранськими дронами. Більшість збила ППО. Але є влучання на Львівщині та на Дніпропетровщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: