Окупанти обстріляли Костянтинівку з «Ураганів» та артилерії, є поранені

Читать на русском
Російські військові у суботу, 18 березня, обстріляли місто Костянтинівка Донецької області з артилерії та систем залпового вогню Ураган.
t.me/pgo_gov_ua

Російські військові у суботу, 18 березня, обстріляли місто Костянтинівка Донецької області з артилерії та систем залпового вогню «Ураган».

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Сьогодні, 18 березня, війська російської федерації зі ствольної артилерії та систем залпового вогню «Ураган» обстріляли Костянтинівку, що на Донеччині. Внаслідок атак двоє жінок та четверо чоловіків отримали поранення різного ступеню тяжкості. Їх доставили до лікарні.

Крім цього, внаслідок атаки руйнувань зазнали багатоквартирні будинки, приватні домоволодіння, господарські споруди, а також будівля торговельного центру.

Наразі правоохоронці продовжують документувати воєнні злочини росії.

Нагадаємо, сьогодні зранку російські військові також вкотре атакували Сумщину та Чернігівщину. Загарбники відкрили вогонь 20 разів.

Тоді як минулої доби дві людини отримали поранення внаслідок обстрілів Херсонської області військами рф, ще один доручив травми, підірвавшись на російській міні.

Того ж дня війська рф з використанням ракет С-300, артилерії, мінометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського і Богодухівського районів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: