«Укрзалізницю» оштрафували за порушення на енергоринку: що відомо

Читать на русском
НКРЕКП провела перевірку Укрзалізниці, під час якої було виявлено порушення. Компанія зобов'язана сплатити штраф у розмірі 85 000 гривень.
DailyLviv.com

Нацкомісія з держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) провела позапланову перевірку та оштрафувала «Укрзалізницю» за порушення на енергоринку.

Про це йдеться у повідомленні НКРЕКП.

За результатами перевірки було встановлено, що оператор системи розподілу АТ «Укрзалізниця» допустив порушення нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

Чергова зміна влади в УЗ: які фінансові результати показували попередні керівникиВ Укрзалізниці змінилося більше десяти керівників від 2011 року. Хто очолював підприємство і які збитки або прибуток воно отримувало – на інфографіці.

Було зафіксовано порушення «Укрзалізницею» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії. Зокрема, була недотримана процедура надання послуги зі стандартного приєднання до електричних мереж установки замовника.

Комісія прийняла рішення оштрафувати «Укрзалізницю» на 85 000 гривень, а також зобов'язала УЗ під'єднати замовника до електромереж у строк до 1 травня.

Нагадаємо, що ВАКС призначив до розгляду справу про 9,6 мільйона гривень збитків УЗ.

Також стало відомо, що ексголова «Укрзалізниці» Олександр Камишін був призначений радником президента України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: